Mira - A súlyos igazság könnyű szárnyakon érkezik

Szerző
Enna B. Heart

HISZEL A TÚLVILÁGBAN? AZ ANGYALOKBAN? ÉREZTED MÁR VALAHA, HOGY EGY LÁTHATATLAN ERŐ VIGYÁZ RÁD, ÓV TÉGED, ÉS OLYKOR ÜZENNI PRÓBÁL NEKED?
Földvári Mira elsőéves főiskolai hallgató. Legjobb barátnőjével, a szókimondó Sárával együtt éli meg a diákévek minden szépségét és nehézségét; ez a tanév ezúttal nemcsak az igaz szerelmet, de a múlt titkait is magával hozza, amire a lány három éves kora óta nem emlékszik. A szörnyű balesetre, amely során édesapja életét vesztette, és amely megváltoztatta a családja életét mindörökre...
Mira nem hétköznapi lány: időnként furcsa, túlvilági hangokat hall, máskor látomásai vannak halott emberekről, akik a segítségét kérik, és akiket csakis ő lát. Különleges adottsága kétségbeesettséggel tölti el, amikor a sors útjába sodor egy médiumot, aki segít neki megérteni az összefüggéseket, és az igazságot, amely annak idején a múlt homályába veszett.
Ettől kezdve egy hihetetlen spirituális utazás veszi kezdetét, amely során Mira édesapja csodával határos módon újra szerepet kap lánya életében, miközben környezetükben megdöbbentő szerelmi szálak szövődnek, ám egyikük sem számít a háttérben növekvő sötétségre. Valaki ugyanis figyeli a lányt, és az életére tör. Valaki, aki mindvégig ott volt, és aki úgy döntött, áldozatát nem ereszti el...
De ki az a titokzatos személy, akinek a felbukkanása örökre megváltoztatja Mira életét? Vajon a lányban szunnyadó őserő átsegíti őt élete tragédiáján? Képes lesz a rejtélyes zaklató megfékezni elszabadult indulatait?
Kedves Olvasóm! Tarts velem, és éld át főhőseim kalandjait a mennybéli és a nehézségekkel teli, ám annál jobban ismert földi világban!